header

Adverteer uw recreatiewoning of chalet

€ 199,- per jaar.

Zoek in aanbod

U wilt?

Nieuwsbrief ontvangen

houten recreatiewoning

Prijs: €.7.000 v.o.n.
Details
Object ID:
382
Prijs:
€.7.000 v.o.n.
Adres:
buitenbrinkweg, 3853 LW, Ermelo - Horst, Gelderland
Bouw type:
Vrijstaand
Status:
Onder Voorbehoud Verkocht
Staat van onderhoud:
Redelijk
Kaveltype:
Huurkavel
Indicatie* Perceelgrootte in m2. :
250 Geschat
Buitenkant:
hout
Fundering:
Houten vloer op stenen poeren
Slaapkamers:
2
Badkamers:
1
Omschrijving en indeling:

Houten recreatiewoning oop Vakantiepark de Doppenberg

 

Entree is via bijruimte welke is voorzien van diverse opbergmogelijkheden, een wasmachine en wasdroger opstelling, CV installatie en meterkast. Via een af te sluiten deur komt u in de woonkamer

 

De recreatiewoning heeft een lichte woonkamer met veel ramen en openslaande deuren naar het terras. De open keuken is voorzien van een 4 pits gaskookplaat, afzuiger en tafelmodel koelkast met klein vriesvak.

 

De hoofdslaapkamer heeft een vaste wastafel met wastafelspiegelkast en 2 bedden. De tweede slaapkamer is voorzien van een bed en opklapbed waardoor er in totaal 4 personen in de recreatiewoning kunnen overnachten.

 

De gang naar de badkamer is voorzien van inbouwkasten met ruime opbergmogelijkheden, de badkamer is voorzien van een douchecabine, toilet en waterfonteintje met daarboven een wastafel spiegelkast. De badkamer heeft een automatisch ventilatiesysteem bovendien is er een klapraam aanwezig waardoor er voldoende ventilatie mogelijkheden zijn.

 

De recreatiewoning is recent opnieuw gestoffeerd in een lichte kleurstelling. De verkoopprijs is inclusief stoffering, meubilering en de aanwezige inventaris.

 

De recreatiewoning staat op een rustige locatie op een kavel van ca. 250m2. De auto kan op een centrale parkeerplaats worden geparkeerd.

 

Omdat de reacreatiewoning de laatste twee jaren weinig is gebruikt is er wel wat onderhoud nodig aan de recreatiewoning en de bijbehorende tuin. De recreatiewoning is recent gekeurd en er is een keuringsrapport aanwezig waarin aandachts- en onderhoudspunten worden genoemd, alsmede een schatting van de kosten wanneer de genoemde zaken door een professioneel bedrijf uitgevoerd worden.

 

Permanente bewoning is niet toegestaan via overheidswegen en parkbeheer.

 

 

Makelaars/bemiddelaars/verkopers informatie

Recreatie Woning Te Koop .nl


Informatie makelaar/bemiddelaar/verkoper
Foto's
Informatie-aanvraag
Vraag informatie aan over deze woning
Uw naam:
Uw e-mail:
Uw telefoon:
Bericht
Captcha:
Ontwikkeld en ondersteund door FW Real Estate Pro: Joomla vastgoed component

360° foto's